Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2018. május 5., szombat

Amikor elszabadul a pokol a fejekben

Én is olvastam a sarkadi vágtán megsérült lovas, ló és a sérülés után leölt versenyló történetét. Láttam a ló tulajdonosa, a zsoké videóbeszámolóját is.
Kegyetlenül megrázó! Megértem a fájdalmát!

Majd olvastam az eljáró állatorvos védekezését is. Akár mondható az is, jó döntést hozott, de nagyon rosszra sikerült a kivitelezése!
Majd beleolvastam a hozzászólásokba ...

"nem tudta elaltatni mert az méreg és hát emberek visznek a húsából!!!!! Azok akik ezt megtették megérdemelték volna hogy megdögöljenek a méregtől,,,"

"Egy ilyen fereg aki egy allattal eszt teszi a prozokol szerint fel kell akasztani mindenki szeme lattara!!!!!!!!!!!!!!!!"

"Nekem ezek a szar szemét dögevő patkányok rohadtul nem az "embertársaim"! Sőt a szememben nem is ember. Ezeket kellene ott látni rohadni a konténerben, aztán trágyázni velük a földet!"

"Akik ettek a tetemből ez legyen az utolsó amit betettek a mocskos pofàjukba nyomorodjatok meg.."

"Inkabb raktal volna merget !! Hogy haltak volna meg az ilyen emberek akik nem kepesek normalis hust vasarolni!!! Nincs penz ??? MENNY EL DOLGOZNI!!!!!"

"Megölnèm mindet aki ezt csinàlta vele!!Ha tiz èvet is űlnèk de megölnèm!!Egy egèsz orszàg felva hàborodva emiatt!Ès az orvos!Azt agyonvernèm!!Még a fajtàjáját is"

""Mondjuk én meg azt nemértem,hogy ha az"állatorvosnak"mért kellett a DOGEVOKET elotérbe helyezni(méreg miatt) az az o bajuk lett volna ha esznek belole,konyorgom s az hol kit érdekel??!! ... engem szemely szerint nemérdekelt volna ha esznek a husbol MAGUKRA VESSENEK,hisz dogot trancsiroztak,tudhatják,hogy az mivel jár,meg ha akkora primitivek....ennyi igy jártak!!!!!"

"Nem döntött helyesen, kit érdekel ha felforul az az aljadék aki megcsonkitotta a lovat. Dögöljön meg nyugodtan, legalább fogynának"

"A tudomány jelen állása szerint a cigók esznek dögöt! Kiveszik a dögkútból is! Namost ha a méregtől betegek lesznek azzal lesz tele a libsi sajtó, bevonul a NATO és 6000 év börtönre ítélik a dokit!"
"A dokival is ugyanezt kéne teni. De én a lábait löném szét és ugy dobnám ki a dögtelepre."

"Méreg kellett volna!hagy dögöljön meg aki eszik belőle!"

És mondjam úgy, hogy itt belefáradtam? Mondom! Mert tényleg belefáradtam, pedig azt ide sem listáztam, hogy közben miket kívántak és miként bánnának el az állatorvossal.
Belefáradtam abba is, hogy az elején megpróbáltam vitába szállni egyes elemekkel. Hiba volt. Tényleg azt hittem, hogy az efféle gondolatokat, érzéseket tápláló elmebetegekkel én szót értek? Dehogy hittem! Csak reméltem. Reméltem, hogy legalább egy, legalább kicsit átgondolja és visszább vesz.

De nem! Igen! Itt tart ma Magyarország!
Bizony vannak nagy hibák, bizony van akkora szegénység, hogy egyesek így jutnak húshoz! Igen! Itt tart ma Magyarország!
Hogy egy állat vitatható szabályosságú leölése, vitathatatlanul szabálytalan tárolása és a húsért megcsonkítása miatt, emberek embereket gyilkolnának halomra!

A kriminálpszichológia szerint aki állatokkal kegyetlenkedik, kínoz az sok esetben az előszobájában jár az emberekkel történő hasonló bánásmódnak és a gyilkolásnak.
És a fordított szándékkal járók hol járnak?

Nem érvelek tovább. Aki érti érti, aki nem nem!
Viszont felhívnám a figyelmet a fotóra!
Az ártérben leltem. Nem tudom miként élt, s miként halt? De hiányzik valakinek, hisz ápolja emlékét. Sőt! Az emlékhely arra utal, annak a valakinek Erika angyallá lett!

Angyala volt valakinek, mint az a szerencsétlen versenyló, Címer, a gazdájának.
Akkor hát sajnáljátok egy kicsit őt is, mondjatok el lelkéért egy rövid fohászt.
Őérte már a fohász is elég, nem kell miatta ölni! Pedig ember volt s most valaki angyala!

A magam részéről ezt a témát lezártam, legközelebb majd akkor érdekel, ha hír lesz a valós történésekről. No persze aki láthatóan akar gondolkodni én nem bánom.
Én elolvasom. Talán még válaszolok is. Kicsi az esélye, de van.
Viszont aki a történtek miatt állatorvost, "döghús evőt" akar gyilkolni, azok kérem ne nálam tegyék. Nem fogom jó néven venni és megtorlom!

1 megjegyzés:

  1. A hülyéknél nem lehet intellektuális dumával semmit eltérni, mert ők hülyék. De ezt másképp is lehet mondani: a hülye azért hülye, mert hülye.

    VálaszTörlés