Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2018. május 25., péntek

Bajtársak együtt

2018.05.25. Kaposvár
Táncsics Mihály laktanya

Csoportképünk, az idei találkozónk emlékére, a tavaly, 2017. május 19-én újraavatott emléktáblánk előtt.
Esztendeje, tizenhárman avattuk újra a Légvédelmi vezetési Század névadója Jedlik Ányos emlékére, és immár a megszűnt század emlékére állított emléktáblát, mi, a valamikori Légvédelmi vezetési Század dolgozói és a valamikori hadosztály Légvédelmi Főnökség dolgozói.
Akkor tizenhárman, most nyolcan. Teljes már soha nem lesz a létszám, hisz vannak kik örökre eltávoztak, vannak kiket szem elől vesztettünk s mindig vannak kiknek a megjelölt időpont épp nem megfelelő. Az örökre eltávozottakra emlékezünk, az elkalandozottakat keressük, a távol maradók pedig elküldik üdvözletük, s majd eljönnek jövőre.
Ez a mai nap szerencsésen egybeesett az ezred nyílt napnak meghirdetett rendezvényével így volt látnivalónk bőven.
Meg kell mondjam nagyon sok látnivalóval, rendezvénnyel egy igencsak látványosra sikerült nyílt nappal rukkolt elő az ezred, ahol szép számmal voltak az érdeklődők is.
Elismerésemen kívül azonban mást nem, mert arról nem az én tisztem beszámolni.
Bajtársak! Kollégák! Jövőre ugyanitt, nagyjából ebben az időpontban.
Addig is, jó egészséget, szép napokat mindnyájatoknak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése