Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2011. július 30., szombat

Tűrni kell?

....... Tamás!

Hosszasan vívódtam a megszólításon, de nem tudtam dönteni. Jutott eszembe egy-két variáció, csak hát szeretnék valamiféle színvonal mellett megmaradni. Nem úgy mint te Tamás.
Közszereplő vagy. Egyre inkább azt látom és a meggyőződésem veled kapcsolatosan, hogy más semmi. Csak közszereplő. Tudjuk kinek, kiknek a jóvoltából. Mint közszereplő neked sok mindent tűrnöd kell, amit másoknak nem. Nekünk viszont téged kell tűrnünk és ez az amit végképp nem értek! Miért?
Meg vallom őszintén először nem is akartam szót vesztegetni rád, mert már régóta úgy vagyok veled, mint a kecskeszarral. Az is lepattog a deszkáról, meg a te hülyeséged is lepattog a normális emberekről. Lepattog, de azért most, hogy az Európai Parlamentbe "száműzött" gazdád, most már idegesítő. Van ennek az országnak elég baja, nem lenne szükségünk ilyen és hozzád hasonló politikusokra, kik csak taplóságukkal tudják felhívni a figyelmet kicsiny hazánkra.
-"Ki a fasz az a Thomas Melia? Minek kell naponta adnunk a szarnak egy pofont?"
Tamás, Tamás! Nem is értem, miként kerültél te abba a pozícióba, amit méltatlanul elfoglalsz. Nem írom, hogy betöltesz, mert az nem lenne teljesen igaz. Elfoglalsz valaki elől, aki méltón betölthetné!
Nem ez az első igencsak alpári megnyilvánulásod. Meglepő, nagyon meglepő olyan valakitől, aki miniszteri titulusig, majd EP képviselői posztig vitte. Most a második Orbán kormány kapcsán bennem már felötlött, te azért kaptad jelenlegi posztodat, mert már kínos voltál "nagy vezéred" előtt is. Mint hűséges szolga és a párt alapító tagja, valamint volt miniszterként is, kénytelen lett volna számodra valami "széket" adni a vezetésben. Inkább "száműzött" EP képviselői státuszba és a jelek szerin ez is nagyon rossz döntés volt. Méltatlan vagy bármi nemű közszereplésre és pláne arra, hogy hazánkat képviseld. Rólad -bátran javasolhatom- kellene elnevezni a hülyeség mértékegységét.
Alapérték: 1 dautsch!
X dautsch Tamás! Ha nem tudod ki Thomas Melia, hát írd be a google keresőbe!
Remélem megkapod azt a "pofont" mihamarább, amit kiszólásodban felemlegettél.

A Bohóc

6 megjegyzés:

  1. Szerinted nagy dicsőség név nélkül szapulni valakit?
    A cikk nem rossz, de így név nélküli írásban egy szar!

    VálaszTörlés
  2. Kupido. Ez is egy fantázia név. Akkor???
    Ha értesz egy kicsit is a "dologhoz", pillanatok alatt megtalálod a Bohóc-hoz tartozó nevet is, meg a gmail címet is.
    Amúgy nem én szapulom, hanem a stílusa szapulja őt magát. Dicsőség pedig már rég nem érdekel.
    Nem vagy kicsit elfogult?

    VálaszTörlés
  3. Se szeri se száma azon tollforgatóknak, kik "álnév" alatt írtak, publikáltak. Köztük neves írók és publicisták is voltak, vannak.
    Számos oka lehet -és gondolom van is- annak, amiért a ...tükör... írója "álnevet" használ.
    De hogy miért épp a Bohóc nevet, annak csak egy az oka.
    Hadd kérdjek én is valamit tőled Kupidó: -miért, dicsérni dicsőség lenne?

    VálaszTörlés
  4. A cikk okozat. Itt az okozóval van baj, hogy olyat le mer írni, amit egy mezei állampolgár is restellne (ha egy kicsit érzőbb lélek). Az lényegtelen, hogy milyen néven írta, nekem akkor is határozottan tetszik.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó cikk! És igen, biztosan sokan gondolják még ugyanezt. De ki az, aki ki merné név alatt mondani? Akinek nincs vesztenivalója, vagy elegendő védettséget élvez. Mert az emberek félnek! Egy demokráciában ez is elég zűrös...

    VálaszTörlés
  6. Kedves Cupido ! Szerinted nagy dicsőség álnéven kritizálni?

    VálaszTörlés